€ 870,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
43 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Lage der A 3
9718 BJ Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Lage der A

OMSCHRIJVING
ZELFSTANDIG APPARTEMENT OP EEN UNIEKE LOCATIE MIDDEN IN GRONINGEN AAN DE LAGE DER A TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 900 meter van de grote markt van Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.1 kilometer en het Zernike complex op 3.7 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn goed te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 43m2.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst kom je in de woonkamer met open keuken. dit zorgt voor extra ruimte. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, wasbak, kraan en voldoende opslagruimte en werkblad.

De woonkamer is een ruime ruimte waar voldoende ruimte is voor een bank, tv, eettafel en eventueel een thuiswerkplek. Het appartement heeft aan de voorzijde een Frans balkon welke uitkijkt op het Hoge der A. In de slaapkamer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich de badkamer welke voorzien is van douche, toilet en wastafel met spiegel.

Verder is er in het pand een ruimte aanwezig waar fietsen kunnen worden gestald. Zo is er ook een ruimte waar de wasmachines en drogers staan. Deze beide voorzieningen worden gedeeld met de andere bewoners van het pand

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is 870, - exclusief. De servicekosten bedragen €260, - . Dit maakt een totaal van €1130, - inclusief. Gas, water, elektriciteit zijn bij de servicekosten inbegrepen
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 15 december 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden. het opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?