€ 565,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
60 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Groot Wezenland 5
8011 JV Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Groot Wezenland

ZEER RIANTE KAMER MET TWEE SLAAPKAMERS EN KEUKEN NABIJ STAD EN STATION

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt €126,00 euro, voor de overige kosten betaal je €20,00 per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand bruto huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een nette student of een werkend persoon. Let op: Het is beschikbaar voor slechts één huurder, aangezien het gaat om kamerbewoning.

OVER DE WONING
Deze unieke kamer van 55m2 (!) bevindt zich op de tweede etage van het pand. Het heeft een woonkamer en maar liefst twee slaapkamers.
Een uitgelezen kans om in een luxe kamer te wonen dus!

De woonruimte is voorzien van een woonkamer van ruim 35m2 heeft een eigen keukenblok met kraan en gootsteen waar een kookplaat geplaatst kan worden. De badkamer en het toilet worden gedeeld met drie andere medebewoners. Zowel badkamer als toilet zijn gerenoveerd en zijn zeer schoon en hygiënisch dus!
Het geheel wordt verwarmd middels centrale verwarming.

Vanaf de woning zijn de stad en het station binnen 2 minuten fietsen bereikbaar. Een Jumbo supermarkt is een paar minuten lopen en als klap op de vuurpijl is het Ter Pelwijkpark en Wezenlandenpark nabij gelegen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?