€ 600,00 p/m excl.

1 slaapkamer
5 kamers
200 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Timpweg 2A
9731AL Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Timpweg

TIJDELIJKE WOONRUIMTE AAN DE TIMPWEG TE HUUR.

De woning heeft een groot oppervlak van 200m2 en is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Bij binnenkomst kom je in de entree die toegang geeft tot de keuken. Achter de keuken zit een gigantische woonkamer met aansluitend de badkamer met toilet, separaat toilet, wasruimte en een kantoorruimte. De eerste etage is verdeeld in 4 grote kamers achter elkaar, die naar keuze zijn in te delen. In verband met verbouwplannen in de toekomst heeft de woning wel iets achterstallig onderhoud.

De woning wordt exclusief gas, water en elektra verhuurd voor een huurprijs van €595. Door het grote oppervlak en het ontbreken van extra isolatie vallen de servicekosten (helemaal met de huidige energieprijzen) hoger uit dan gemiddeld. De huidige bewoner heeft een voorschot van circa 250 euro. De woning komt per 1 december beschikbaar en zal worden verhuurd voor maximaal 6 maanden.
Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, is huurtoeslag mogelijk.

Mocht jij interesse hebben in deze woonruimte, stuur dan zo snel mogelijk een reply op deze mail. Dan gaan wij ons best doen een bezichtiging voor jou in te plannen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?