€ 707,00 p/m excl.

1 kamer
50 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Voorstraat 90C
8261 HT Kampen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Voorstraat

STUDIO IN MONUMENTAAL PAKHUIS TE KAMPEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Na deze periode kunt u de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 150 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze studio is te vinden in een pand gelegen in de historische binnenstad van Kampen, op loopafstand van de winkelstraat en restaurants. De studio is gelegen op de eerste etage van het pakhuis, welke is gerenoveerd met behoud van originele details en prachtige balkenlagen en gebinten. De betreffende studio heeft een eigen keuken en aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de begane grond is er een gedeelde wasruimte waar een eigen wasmachine te plaatsen is. Ook is er een privé berging aanwezig. Tenslotte heeft deze woonruimte een eigen buitenruimte.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?