€ 598,00 p/m excl.

1 kamer
22 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Voorstraat 2432
8261HS Kampen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Voorstraat

MOOIE STUDIO IN OUDE SIGARENFABRIEK IN HET CENTRUM VAN KAMPEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Na deze periode kunt u de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief servicekosten omtrent de voorzieningen van algemene ruimtes. Deze kosten bedragen 40 euro per maand.
De kosten voor gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen zijn exclusief. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De studio is te vinden in de binnenstad van Kampen in een monumentaal pand, gelegen aan de Voorstraat. De studio is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand en beschikt over een berging te vinden op de begane grond. De studio is ongeveer 22 vierkante meter groot. De indeling van de studio is als volgt: entree met toegang tot de doucheruimte met wastafel, separaat toilet en een woonkamer met open keuken. Ook is er een gedeeld dakterras op de tweede etage.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?