€ 725,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
76 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Telemannstraat 91
8031 KC Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Telemannstraat

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner ontvangt u wellicht een uitnodiging.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is 1 december 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot aan gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt voor gas, water en elektra 205 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder. Tevens wordt er €25 euro borgsom gevraagd voor de toegangstag.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Aan de Telemannstraat is per 01 december 2022 een 3-kamer appartement te huur. De woonkamer is ca. 20m2. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers (respectievelijk 10 en 14m2), een keuken en douche. Het toilet is separaat. Een van de slaapkamers is voorzien met een toegang richt een balkon. Daarnaast is er een balkon dat grenst aan de keuken.

Op loopafstand is er een winkelcentrum te vinden met diverse winkels, waaronder een supermarkt. Via het openbaar vervoer is de binnenstad en station eenvoudig te bereiken. Met de fiets is het centrum in 5 tot 10 minuten te bereiken. Een park is nabij gelegen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?