€ 230,00 p/m excl.

1 kamer
11 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Eigenhaardstraat 9
8012 VE Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Eigenhaardstraat

LEUKE KAMER MET INGEBOUWDE SLAAPVIDE IN ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 120 euro, voor de overige kosten betaal je €30,00 per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand bruto huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
In dit pand bevinden zich meerdere kamers, te weten 3 stuks. Deze kamer is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het pand.
De kamer heeft een ruime slaapvide. De algemene voorzieningen die je deelt met de medebewoners zijn de keuken, douche, toilet en de tuin. Deze voorzieningen deel je met 2 andere medebewoners op locatie.
De woning ligt op een A-locatie, het ligt op een paar minuten fietsen van het station af en op steenworp afstand aan de Assendorperstraat. Hier treft u diverse winkelvoorzieningen waaronder bijvoorbeeld een supermarkt. De stad is binnen 5 minuten fietsen te bereiken.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?