€ 330,00 p/m excl.

1 slaapkamer
19 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Damsterdiep 3a
9711 SG Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Damsterdiep

NETTE SEMI ZELFSTANDIGE STUDIO AAN HET DAMSTERDIEP TE HUUR.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan het Damsterdiep in Groningen. Dat is ongeveer 600 meter van de Grote Markt.

SITUERING
De studio is gelegen op tweede etage aan de voorzijde van het pand

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van circa 19m2.

VOORZIENINGEN
De studio heeft een eigen keuken en douche. Het toilet wordt met slechts drie andere bewoners gedeeld, de gemeenschappelijke voorzieningen worden wekelijks schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf. Tevens zijn er meerdere wasmachine en droger in het pand aanwezig.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €330,- het voorschot voor de service en overige kosten is: €150. Dit maakt een maandelijkse huurprijs van €480,-
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 december 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?