€ 742,00 p/m excl.

1 kamer
50 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Voorstraat 90E
8261 HT Kampen

Reageer nu!

Heb je interesse in deze woning? Log eerst in om te kunnen reageren.

Klik hier om in te loggen

Studio, Voorstraat

MOOIE STUDIO IN MONUMENTAAL PAKHUIS TE KAMPEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Na deze periode kunt u de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 150 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De studio is te vinden in de binnenstad van Kampen in een monumentaal pand, gelegen aan de Voorstraat. De studio is gesitueerd op de bovenste etage aan de achterzijde van het pand en beschikt over een berging te vinden op de begane grond. De studio is ongeveer 45 vierkante meter groot. De studio heeft een eigen keuken, aparte badkamer en separaat toilet met wastafel. Op de begane grond is er een gedeelde wasruimte waar een eigen wasmachine te plaatsen is. Ook is er een privé berging aanwezig.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?