€ 300,00 p/m excl.

1 kamer
16 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Sint Josephplein 9
8021 WL Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Sint Josephplein

NETTE KAMER MET EIGEN KEUKEN IN DE WIJK DIEZERPOORT

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 140 euro, voor de overige kosten betaal je €25,00 per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutto-huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze woonruimte is gelegen in de wijk Diezerpoort. Dit is op fietsafstand van het station en het centrum. Winkelcentrum Diezerpoort is ook met 5 minuutjes lopen te bereiken. De kamer zelf bevindt zich in een pand welke bestaat uit een begane grond en eerste etage. Desbetreffende kamer is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. De kamer beschikt over een eigen keuken en centrale verwarming. De badkamer en het toilet worden gedeeld met twee medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?