€ 625,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
35 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Zuideinde 16app 10
7941GH Meppel

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Zuideinde

MOOI TWEEKAMERAPPARTEMENT IN HET GEZELLIGE CENTRUM VAN MEPPEL

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 250 euro. De overige kosten bedragen 30 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze leuke woonruimte is gelegen in het centrum van Meppel. Het centraal station is ongeveer 5 minuten fietsen. Het appartement is gesitueerd op de tweede etage en heeft een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijk dakterras.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?