€ 358,00 p/m excl.

1 kamer
23 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Karnebeekstraat 117
8011 JE Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Van Karnebeekstraat

ZEER RUIME KAMER AAN DE VAN KARNEBEEKSTRAAT IN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 120 euro. De overige kosten bedragen 25 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze woonruimte is gesitueerd tussen Assendorp en de Stationsbuurt, praktisch 2 minuten wandelen van de supermarkt en andere winkelgelegenheden af. De stad is ook binnen een paar minuten lopen te bereiken, evenals het station. In dit leuke studentenhuis bevinden zich meerdere kamers, te weten 5 stuks. De betreffende kamer is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van het pand en is in totaal bijna 23 vierkante meter groot. De kamer heeft een eigen wastafel. De badkamer, keuken, toilet en de tuin worden gedeeld met de 4 medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?