€ 675,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
33 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Karnebeekstraat 96
8011JL Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Van Karnebeekstraat

MOOI TWEEKAMERAPPARTEMENT DICHTBIJ HET CENTRUM

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt daarna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot aan gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 175 euro. De overige kosten bedragen 40 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen. Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De woning is gelegen aan de Van Karnebeekstraat. Deze locatie is ideaal, namelijk precies tussen het treinstation en het centrum in. Beiden zijn binnen enkele minuten te bereiken. De winkels aan de Assendorperstraat zijn om de hoek, waar onder andere een supermarkt en drogist te vinden zijn. Het betreffende appartement is gelegen op de begane grond en heeft een woonkamer van ongeveer 20 m2 en een slaapkamer van ruim 12 m2. De keuken grenst aan de woonkamer. Daarnaast is er een badkamer met douche en separaat toilet. Het fijne van deze woning is dat er aan de achterzijde een tuin gelegen is met een afsluitbare berging.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?