€ 1.060,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
40 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Per direct beschikbaar
Grote Markt 5
9712 HN Groningen

Reageer nu!

Heb je interesse in deze woning? Log eerst in om te kunnen reageren.

Klik hier om in te loggen

Appartement, Grote Markt

Omschrijving
EEN MOOI APPARTEMENT AAN DE GROTE MARKT IN GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto's hebben wij ook nog een gedetailleerde video van het appartement gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte is gelegen aan de grote markt midden in het centrum. He centraal station is gelegen op 1,3 kilometergelegen en alle voorzieningen zijn in de buurt.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de vierde etage van het pand en is volledig gemeubileerd.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 40m2

VOORZIENINGEN
Het appartement is gelegen op de vierde etage. Het appartement is voorzien van een PVS vloer met vloer verwarming en een WTW afzuigsysteem. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, met ruimte voor een eettafel, bank en een televisiemeubel. De woonkamer heeft een wegschuif raampartij waarmee je een frans balkon mee kan creëren. De keuken is voorzien van een inductieplaat, afzuigkap, wasbak, vaatwasser, grote koelkast, vriezer en voldoende opslagruimte. De slaapkamer heeft genoeg ruimte voor een 2 persoons bed, kast en eventueel een bureau. Via de slaapkamer heb je beschikking om via de grote raampartij naar het ruime balkon te gaan.
De badkamer is voorzien van een douche, bad en een wastafel. Verder is er in het appartement een apart toilet aanwezig.

PRIJS EN BORG
De huurprijs is €1060 exclusief, €106 service kosten voor 1 persoon, Voor 2 personen zijn de service kosten €126. Inclusief voor 1 persoon is het dus €1166 en voor 2 personen is het dus €1186
De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 november 2022 beschikbaar. De huurperiode bedraagt minimaal 12 maanden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette werkende/studerende kandidaten.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?