€ 762,00 p/m excl.

1 kamer
29 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Hoogstraat 118G
8011 BB Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Hoogstraat

STUDENTENSTUDIO IN DE WIJK KAMPERPOORT

LET OP: ENKEL STUDENTEN KOMEN IN AANMERKING VOOR DEZE WOONRUIMTE
*Bijgaande foto's zijn van vergelijkbare studio's in hetzelfde pand*

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Het huurcontract heeft bij aanvang een duur van onbepaalde tijd. Echter dien je tijdens de huurperiode ingeschreven te staan bij een onderwijsinstelling. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Hiervoor kan zelf een contract bij een energieleverancier afgesloten worden. TV, internet en gemeentelijke heffingen zijn voor rekening van de huurder. De servicekosten voor de algemene ruimtes zijn inclusief en tellen 50 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen. Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. De woonruimte wordt verhuurd onder een zogenaamd campuscontract, dus komen enkel studenten hiervoor in aanmerking. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze studio is gelegen aan de Hoogstraat op de begane grond in het studiocomplex 'De Fabriek'. Het pand is enige jaren geleden nieuw opgeleverd waardoor de woning in topstaat is. De betreffende studio heeft een eigen keuken en een aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is een gemeenschappelijke wasruimte waar een wasmachine en droger te vinden zijn, deze worden gedeeld met de medebewoners. De kosten hiervoor bedragen €3,80 per keer. Er is geen aansluiting voor wasmachine aanwezig in de studio. De studio is gestoffeerd opgeleverd met moderne PVC vloer en raambekleding. Er is ook een fietsenstalling in het souterrain, tevens kan er eventueel een parkeerplaats bij worden gehuurd. De Hoogstraat bevindt zich in de wijk Kamperpoort. Dit is een Zwolse volksbuurt die in de afgelopen jaren flink is opgeknapt. De binnenstad zijn binnen een paar minuten fietsend of lopend te bereiken. Het station is circa 5 minuten fietsen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?