€ 1.095,00 p/m excl.

1 slaapkamer
3 kamers
65 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Stationsstraat 8
9711AS Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Stationsstraat

PRACHTIG APPARTMENT MET GROTE TUIN TE HUUR AAN DE STATIONSSTRAAT IN GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
Het adres bevindt zich aan de Stationsstraat in Groningen. De Grote Markt is op 750 meter gelegen en het Centraal Station van Groningen op 500 meter.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de bel-etage van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 65m2

VOORZIENINGEN
Het appartement is gelegen in oud statig pand aan de Stationsstraat in Groningen. Bij entree van het appartement zit de toegang tot de woonkamer. De Woonkamer heeft erg mooie hoge plafonds die voorzien zijn van fraaie ornamenten. De woonkamer heeft veel natuurlijk licht inval door de hoge ramen die er in zitten, ook zit er in de woonkamer een en-suite kamer, deze is mogelijk in te delen als kantoor aan huis of een tweede slaapkamer. Achter de woonkamer is de keuken gelegen, de keuken is op dit moment nog erg oud maar gaat opgeknapt worden op korte termijn. Naast de keuken is de badkamer te vinden die voorzien is van een toilet. Achterin het appartement is de slaapkamer gelegen, de slaapkamer heeft een eigen wastafel en bied uitzicht op de tuin. De tuin achter het pand is privé voor de huurder van het appartement en zal even als de keuken aangepakt worden. In de tuin is ook een achteringang/brandgang.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is: €1095,- de servicekosten G/W/E bedragen €150,- bij bewoning van een persoon, bij bewoning van twee personen zullen de servicekosten €200,- per maand. De borg staat gelijk aan een maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juni beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?