€ 1.195,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
50 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Verlengde Hereweg 11BG
9721 AB Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Verlengde Hereweg

LUXE GEMEUBILEERD APPARTEMENT IN HELPMAN TE HUUR.

INFORMATIE
Wij hebben naast de foto’s een gedetailleerde video toegevoegd van een vergelijkbaar appartement in hetzelfde complex.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Gelegen in het hart van Helpman is met veel liefde en passie dit bijzondere gebouw Helpersluis tot stand gekomen. De situering van Helpersluis op de hoek van de Verlengde Hereweg en de Helper Westsingel, vlakbij het Helperdiep is uitstekend gelegen. Het opvallende gebouw geeft deze markante plek een nieuwe uitstraling. Het OV is makkelijk bereikbaar en brengt je snel naar Groningen centrum heen. Met de fiets naar de stad toe is ruim 5 minuten. Helpman centrum heeft goede voorzieningen waarbij het vanaf deze locatie uitstekend op loopafstand te doen is.

SITUERING
Dit prachtige appartement is gesitueerd op de begane grond van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 50m2.

INDELING
Bij binnenkomst in het appartement kom je in de ruime en lichte woonkamer. De raampartij zorgt voor veel natuurlijk licht inval. De prachtige cire betonvloer en vele sfeerverlichting zorgen voor een huiselijk gevoel. De sfeervolle woonkamer heeft een open keuken die voorzien is van een grote koelkast, een magnetron/oven combinatie en een inductie kookplaat. Het appartement is net zoals de rest van het pand zeer stijlvol ingericht met vele luxe en nette afwerking.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €1195,-. Het voorschot voor de nutsvoorzieningen is €165,-. Dit maakt een maandelijkse huurprijs: €1360,-.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is vanaf 1 november 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?