€ 1.040,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
72 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Zuideinde 13A
7941 GA Meppel

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Zuideinde

PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET BUITENRUIMTE IN MEPPEL!

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde van het pand en is ca 72 m2 groot. In het pand bevinden zich meerdere nieuwbouw appartementen die dit jaar in de verhuur zijn gekomen.

VOORZIENINGEN
Het appartement is dit jaar volledig gerenoveerd en kan per direct gehuurd worden. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, de keuken is voorzien van een koelkast met een vriesvak, een combi-ovenmagnetron, een luxemengkraan en een afwasmachine. Voor het koken is er gekozen voor een inductiekookplaat en een luxe afzuiginstallatie. Verder is er in de keuken natuurlijk voldoende ruimte voor al uw kookgerei.

Verder heeft de woning een nieuw afgewerkte badkamer die voorzien is van alle gemakken. Zo heeft deze badkamer een douch, een dubbelle wastafel en een toilet.

De woning heeft tevens een inpandige bergruimte waar ook ruimte is voor een wasmachine.

Het fijne aan het appartement is dat het nieuw is, de eigenaren van de woning hebben er daarom ook voor gekozen om het energiezuinig te maken. Dit betekent dat de woning gas loos is en verwarmt word door een warmtepomp installatie.

LOCATIE
Qua locatie is het appartement op een A-locatie gelegen. Meppel is een leuke stad waar veel te zien is. Hierdoor zijn supermarkten en speciaalzaken op loopafstand en kun je vrijwel alles te voet bereiken. Ook kun je bij de gemeente een parkeervergunning aanvragen zodat je je auto gemakkelijk bij de woning kan neerzetten. Mocht u buiten Meppel werkzaam zijn, zijn uitvalswegen als de A28 makkelijk te bereiken en zijn op zo’n 3 a 5 minuten rijden vanaf het Zuideinde.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra en servicekosten. Er wordt maandelijks €60,00 gerekend voor de servicekosten. Gas, water en elektra dient zelf afgesloten te worden. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutto-huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woningen is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkende kandidaten of een werkend stel. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?