€ 900,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
42 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Nieuwe Markt 5C
8011 PE Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Nieuwe Markt

PRACHTIG APPARTEMENT IN MONUMENTAAL PAND OP A-LOCATIE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De maximale huurperiode is 24 maanden. U kunt de huur opzeggen binnen deze periode met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of werkend stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
In dit prachtige pand bevinden zich meerdere appartementen.
Het appartement is gelegen op de eerste en tweede etage. In totaal is het appartement ca 42m2. Het pand is een monumentaal pand in het hart van Zwolle en is gebouwd in 1890. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar.
Het appartement is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het appartement een ruime woonkamer met keuken. Tevens is de woning voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen. Op de eerste etage bevindt zich de woonkamer met keuken. Ook zit op deze verdieping de badkamer met douche en toilet. Op de tweede etage is de slaapkamer gelegen.
De woning ligt op een A-locatie, het ligt 2 minuten lopen van een supermarkt af, en de Diezerstraat (winkelstraat van Zwolle) is op steenworpafstand van deze woonruimte. Diverse parkjes en speciaalzaken om de hoek, heerlijk locatie om zomers lekker te vertoeven.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?