€ 895,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
35 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Lage der A 3A
9718 BJ Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Lage der A

Omschrijving
ZELFSTANDIG APPARTEMENT OP EEN UNIEKE LOCATIE MIDDEN IN GRONINGEN AAN DE LAGE DER A TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 900 meter van de grote markt van Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.1 kilometer en het Zernike complex op 3.7 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn goed te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de begane grond in het midden van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 35m2.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst kom je in de woonkamer met open keuken. dit zorgt voor extra ruimte. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, wasbak, kraan en voldoende opslagruimte en werkblad.

De woonkamer is een ruime ruimte waar voldoende ruimte is voor een bank, tv, eettafel en eventueel een thuiswerkplek. Het appartement heeft openslaande deuren in de woonkamer die zich leiden naar de gemeenschappelijke binnenplaats. In de slaapkamer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast.

De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel met opslagruimte, spiegel en een ruime douche.

Verder is er in het pand een ruimte aanwezig waar fietsen kunnen worden gestald. Zo is er ook een ruimte waar de wasmachines en drogers staan. Deze beide voorzieningen worden gedeeld met de andere bewoners van het pand

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is 895,- exclusief. De servicekosten bedragen €240. Dit maakt een totaal van €1135 inclusief. Gas, water, elektriciteit zijn bij de servicekosten inbegrepen
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 oktober 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden. het opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?