€ 880,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
70 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Grote Beerstraat 362
9742SM Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Grote Beerstraat

LEUK GEMEUBILEERD APPARTEMENT MET EEN SLAAPKAMER AAN DE GROTE BEERSTRAAT TE HUUR.

Informatie
Naast de foto’s is er een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst.

Locatie
Het appartement aan de Grote beerstraat bevindt zich op loop- en fietsafstand van verschillende voorzieningen zoals: Grote markt, Noorderplantsoen en winkelcentrum.

Situering
Het appartement is gelegen op de zevende verdieping aan de Grote beerstraat.

Oppervlakte
Het appartement is ruim en licht en heeft een oppervlakte van circa 70 m2. Het appartement heeft woonkamer met open keuken, een eigen balkon, één slaapkamer, badkamer en een apart toilet.

Voorzieningen
Via de gezamenlijke ingang kunt u met de lift of trap naar de zevende verdieping waar het desbetreffende appartement zich bevindt. Via de galerij heeft u een uitzicht over de stad. Bij binnenkomst in het appartement komt u in de ruime hal waarna u door loopt naar de woonkamer met aansluitend een keuken. De ruime woonkamer is vrij in te delen en heeft genoeg ruimte. De woonkamer is licht en geeft toegang tot de keuken die van alle gemakken voorzien is. Via de woonkamer komt u in de gang waar het toilet, badkamer en slaapkamer zich bevinden. Het toilet is gescheiden van de badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft genoeg ruimte. De slaapkamer is ook zeer ruim en heeft tevens een uitzicht over de wijk. Via de woonkamer kunt ook nog naar het eigen balkon, welke ideaal is op een zomerse dag.

Huurprijs en borg
De huurprijs is €880,- exclusief, de service kosten zijn €260,-,-. Dit maakt een totale huurprijs van €1140,- inclusief per maand.

Beschikbaarheid & huurperiode
Het appartement is beschikbaar per 1 november 2022. Huurperiodes zijn in overleg.

Interesse?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificaties aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.


Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?