€ 1.125,00 p/m incl.

1 slaapkamer
2 kamers
37 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Grote Markt 5
9712 HN Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Grote Markt

MOOI APPARTEMENT MET BALKON AAN DE GROTE MARKT IN GRONINGEN TE HUUR

INFORMATIE
De gedetailleerde foto's van de woning staan in de advertentie. Er is op dit moment geen video van de woning aanwezig.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De locatie van het complex is uniek, de Grote Markt is op steenworpafstand. Alle voorzieningen zijn in de op loopafstand te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gesitueerd op de tweede etage aan de voor en achterzijde van het pand. Dankzij de gunstige situering i.c.m. de goede isolatie is er vrijwel geen last van overlast.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 37m2.

INDELING
Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak en voldoende opslagruimte. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een bank, tv en een ruime eettafel. Daarnaast is er een ruime slaapkamer aanwezig met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. Het appartement beschikt over een luxe badkamer met een douche, bubbelbad en wastafelmeubel. Het toilet en de badkamer zijn apart van elkaar in het appartement aanwezig. Het appartement beschikt daarnaast nog over een eigen balkon aan de achterzijde van het pand. Ook is in het appartement vloerverwarming geïnstalleerd.
Bij het appartement zit een gezamenlijke buitenruimte en een gezamenlijke fietsenberging die wordt gedeeld met de andere bewoners van het pand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs bedraagt €999,90 exclusief, de servicekosten bedragen €126 dat maakt een totaal van €1125,90 inclusief.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 oktober 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?