€ 950,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
64 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Per direct beschikbaar
Spieghelstraat 137
9721JV Groningen

Reageer nu!

Heb je interesse in deze woning? Log eerst in om te kunnen reageren.

Klik hier om in te loggen

Appartement, Spieghelstraat

RUIM GEMEUBILEERD TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT AAN DE SPIEGHELSTRAAT TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto's hebben wij ook een gedetailleerde video van het appartement gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in de wijk Helpman, een gezellige wijk met op loopafstand een winkelcentrum. De Grote Markt is circa 12 minuten fietsen en het centraal station ongeveer 10 minuten.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede etage van het complex.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 64 m2.

INDELING
Bij binnenkomst kom je in de hal terecht die onder andere toegang geeft tot de ruime woonkamer van circa 34 m2. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een ruim balkon waar ’s ochtends zon is. Tevens is er aan de achterzijde van de woning nog een klein balkon. Ook bevindt zich hier de keuken die voorzien is van magnetron, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, wasbak en voldoende opslagruimte. Verder zijn er twee slaapkamers aanwezig waar voldoende ruimte is voor een tweepersoonsbed en kast. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en er is een apart toilet aanwezig. Tot slot beschikt het appartement over een fietsenberging van circa 8 m2.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs bedraagt €1.150,- exclusief nutsvoorzieningen, deze regel je zelf. De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het is bij deze woning niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 juli voor een periode van maximaal 24 maanden. In overleg is hierna verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn wij op zoek naar nette kandidaten, dit kan zowel werkend als studerend zijn. Er wordt om een garantsteller gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?