€ 1.650,00 p/m incl.

2 slaapkamers
3 kamers
90 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Radesingel 23A
9711EE Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Radesingel

PACHTIG GEMEUBILEERD TWEE SLAAPKAMER APPARTMENT MET EEN DAKTERRAS VAN 30M2 TEHUUR AAN DE RADESINGEL IN GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De Radesingel is op steenworp afstand van de binnenstad van Groningen. Met de Grote Markt op 700 meter en het centraal station op 700 meter.

SITUERING
Het appartement is gesitueerd op de tweede etage van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 95m2.

INDELING
Het appartement heeft een ruimte hal die leid naar een ruime woonkamer (circa 45m2) met een open keuken. De woonkamer heeft veel ramen die voor natuurlijk daglicht zorgen. In het eet gedeelte van de woonkamer staat een grote tafel voor 6 personen. De keuken is voorzien van alle gemakken. Naast de keuken (achterzijde van het appartement) is een ruim terras gelegen op het zuiden van circa 30m2 met uitzicht op de Trompsingel. het appartement heeft 2 slaapkamers waarvan 1 uitzicht heeft op de straat. Naast de slaapkamer aan de voorzijde van het pand is de badkamer gelegen die toetreed baar is vanuit de slaapkamer en de hal. Verder heeft het appartement een nette wc met fontein en een bergingsruimte voorzien van wasmachine en droger.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €1650,- De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 oktober 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Met een voorkeur voor werkende kandidaten oudejaars studenten die een PHD gaan doen is in overleg ook mogelijk.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?