€ 445,00 p/m incl.

1 slaapkamer
12 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Thomas a Kempisstraat 103a
8021 BL Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Thomas a Kempisstraat

NETTE KAMER MET APART SLAAPGEDEELTE NABIJ HET CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief het voorschot voor gas, elektra en water voor de kamer. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De woning ligt op een A-locatie, het ligt op een paar minuten fietsen van het centrum af en op steenworp afstand aan de vechtstraat en thomas a kempisstraat. Hier treft u diverse winkelvoorzieningen waaronder bijvoorbeeld een supermarkt. De stad is binnen 5 minuten wandelend te bereiken.

In dit pand bevinden zich meerdere kamers, te weten 7 stuks. Deze kamer is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van het pand.
De kamer heeft een woonkamer met wastafel en een apart slaapkamertje. De algemene voorzieningen die je deelt met de medebewoners zijn de keuken, douche, toilet en het gezellige dakterras. Deze voorzieningen deel je met 5 andere medebewoners op locatie.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?