€ 585,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
32 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Voorstraat 2407
8261HS Kampen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Voorstraat

LEUK TWEEKAMERAPPARTEMENT IN DE BINNENSTAD VAN KAMPEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van de woonruimte vind u bovenaan deze pagina. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De studio voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Of hier recht op is is tevens afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen. Check hiervoor de website van de Belastingdienst.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een werkende of studeren kandidaat met een bijbaan. De woning is bestemd voor 1 persoon.

OVER DE WONING
De woonruimte is op een prachtige locatie gelegen, het centrum van Kampen heeft diverse terrasjes en leuke bezigheden op loopafstand. De winkelstraat van Kampen is op 1 minuut lopen van de woning. Het treinstation is op ongeveer op 5 minuten lopen.

Het appartement is gelegen op de begane grond. Het appartement heeft een open keuken en heeft een aparte slaapkamer. Via de hal zijn de douche met wasbak en het toilet te bereiken.

LET OP
Het betreft een studio die kaal opgeleverd wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?