€ 855,00 p/m excl.

1 slaapkamer
60 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Gelkingestraat 21a
9711NA Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Gelkingestraat

PRACHTIG APPARTEMENT MET EEN LOFT TE HUUR AAN DE GELKINGERSTRAAT TE GRONINGEN

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede etage aan de hoekzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 60 m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement bevindt zich aan de Gelkingestraat op de tweede etage. Alle voorzieningen zijn in de buurt en het bevind zich midden in het centrum.

Het appartement is van alle gemakken voorzien zo heeft het een ruime u vorm keuken inclusief de oven, afzuigkap, wasbak. Kraan en genoeg opbergruimte. Naast de keuken bevind zich een eet gedeelte en een grote woonkamer. In het appartement bevind er nog een loft met de trap omhoog. Naast een loft waar de slaapkamer zich bevind is er ook een opberg ruimte waar je bijvoorbeeld nog een inloopkast van kan maken. De ruime badkamer is inclusief twee wastafels, een bad, wc en een ruime douche.

FOTO'S
De foto's bij de advertentie zijn met de inrichting van een oud bewoners. Het appartement wordt ongemeubileerd verhuurd.

PRIJS EN BORG
De huurprijs is €855,- de servicekosten zijn €150,- Dit maakt een totaal van €1005,- inclusief gas, water elektra. De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag is voor deze woonruimte niet niet mogelijk

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 oktober 2022, in overleg is de woonruimte per 1 september 2022 beschikbaar. De huurperiode bedraagt eerst minimaal 12 maanden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette werkende kandidaten. Studenten zijn ook toegestaan in het appartement als er een garantsteller aanwezig is.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?