€ 439,00 p/m excl.

1 kamer
28 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Eeldersingel 14 studio 2
9726AR Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Eeldersingel

NETTE ZELFSTANDIGE STUDIO MET EEN SLAAPVIDE AAN DE EELDERSINGELTE HUUR.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan de Eeldersingel in Groningen. Dat is ongeveer 1,2 km van de Grote Markt. Het is daarnaast 3 minuten fietsen naar Centraal Station Groningen. Zernike Campus is ongeveer 4 km fietsen en de Universiteit van Groningen is ongeveer 3 minuten fietsen. De rest van de voorzieningen bevinden zich op steenworp afstand.

SITUERING
De studio is gelegen aan de begane grond aan de zijkant.

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van circa 28m2.

VOORZIENINGEN
De studio heeft een eigen keuken, badkamer, toilet, slaapvide en eigen buitenruimte. Let op: de huisvuil pas wordt gedeeld met studio 1.

BIJZONDERHEDEN
De foto’s dateren uit 2020 ten tijden dat de foto’s genomen zijn was de toenmalige huurder midden in de verhuizing. De woonruimte wordt schoon en netjes opgeleverd aan de nieuwe huurder.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €439,- het voorschot voor de servicekosten zijn €150,-.Dit maakt een maandelijkse huurprijs van €589,-.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Afhankelijk van de persoonlijke situatie is huurtoeslag mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 oktober 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?