€ 348,75 p/m excl.

4 slaapkamers
5 kamers
96 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Akerkhof 19C
9712 BB Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Akerkhof

SUPER LEUKE KAMER IN EEN STUDENTENHUIS MET 4 KAMERS

INFORMATIE
Naast de foto's hebben wij ook nog een gedetailleerde video van het appartement gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevind zich op 100 meter van de vismarkt in Groningen en op 900 meter van het centraal station van Groningen.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede en derde etage van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 96 m2.

VOORZIENINGEN
De kamers bevinden zich op de tweede en derde etage van het pand. Op de tweede etage hebben we de entree die lijd naar de hal waar we ook de eerste slaapkamer vinden. Deze slaapkamer heeft 3 grote ramen met uitzicht op het Akerkhof. Naast de eerste slaapkamer bevind zich de wc en de keuken van het appartement. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, koelkast en een ruime opbergkast met een aansluiting voor de wasmachine. Aan de achterzijde van de tweede etage zit de tweede slaapkamer.
De derde etage van het pand heeft aan de voorzijde twee nette slaapkamers, een opbergruimte en een badkamer met douch en ligbad.
Zoals is aangegeven heeft het appartement 4 slaapkamers, bij bewoning van vier personen is de keuken dus de gemeenschappelijke ruimte. Het is echter ook mogelijk de woonruimte te huren met 3 personen en een van de slaapkamers als gemeenschappelijke kamer te nemen.

PRIJS EN BORG
De huurprijs is €1395,- Exclusief voor het hele appartement. Als wij dit bedrag door 4 delen zal dit uitkomen op een huurprijs van 348,75,- exclusief. (Wanneer er word gekozen voor bewoning van 3 personen zal dit natuurlijk hoger zijn).
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per direct beschikbaar. De huurperiode bedraagt minimaal 12 maanden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn wij op zoek naar 3 á 4 nette kandidaten. Bij werkende kandidaten word er loonstrookjes gevraagd en bij studeten word er gevraagd naar een garantsteller.


Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?