€ 762,00 p/m excl.

1 kamer
28 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Hoogstraat 122H
8011 BB Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Hoogstraat

MOOIE NIEUWBOUW STUDIO IN STUDENTENCOMPLEX AAN DE HOOGSTRAAT TE ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, elektra en water voor de studio. Hiervoor kan zelf een contract bij een energieleverancier afgesloten worden. TV, internet en gemeentelijke heffingen zijn voor rekening van de huurder. De servicekosten voor de algemene ruimtes zijn inclusief tellen €50 euro per maand.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT LET OP:
Dit complex is alleen geschikt voor studenten. Hiervoor dient een geldige inschrijving aangeleverd te worden. Er mag maar 1 persoon in deze studio wonen.
Garantstelling is een pre.

OVER DE WONING
Deze studio is gelegen in de Hoogstraat op de tweede etage in het studiocomplex 'De Fabriek'. Het pand is enige jaren geleden nieuw opgeleverd en om die reden zijn de woning in een topstaat. De studio heeft een eigen keuken en aparte badkamer met douche toilet en wastafel. Er is een gemeenschappelijke wasruimte waar een wasmachine en droger staan, deze worden gedeeld met de medebewoners. Er is geen aansluiting voor wasmachine aanwezig in de studio.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?