€ 1.290,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
61 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Helper Westsingel 1A
9721 BA Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Helper Westsingel

SUPER MOOI GEMEUBILEERD APPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER EN EEN RUIM DAKTERRAS AAN DE HELPER WESTSINGEL IN GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto's hebben wij ook nog een gedetailleerde video van het appartement gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich 2,3 km van de Grote Markt in Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.9 kilometer. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede etage aan de voorzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 61 m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement bevindt zich aan de Helper Westsingel op de tweede etage. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Bij binnenkomst kom je terecht in de gezamenlijke overdekte fietsenberging. Na het passeren van de fietsenstaling kom je in de hal met de lift en de trap. De woning is gelegen op de tweede etage.

Aan de linker zijde bevindt zich de woonkamer met open keuken. De hoekkeuken is voorzien van een oven, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, wasbak en voldoende opslagruimte en werkblad. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een eettafel voor 6 personen. Verder is er ruimte voor een ruime bank en voldoende ruimte voor het creëren van een werkplek.

In de slaapkamer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kast. In de slaapkamer is ook de toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime wastafel met opslagruimte en een grote inloopdouche. Het toilet is gescheiden van de badkamer.

Aan de rechterzijde van het appartement is een ruim dakterras/balkon te vinden. Hier is voldoende ruimte voor een loungeset/tafel met wat stoelen. Het terras is gelegen op een hoek waardoor er de hele dag zon aanwezig is.

Verder is de woning voorzien van grote raampartijen, waardoor er veel licht binnenkomt. Daarnaast is er vloerverwarming aanwezig. Ook is er een opslagruimte aanwezig met een was/droogcombinatie. De woning wordt gemeubileerd opgeleverd.

PRIJS EN BORG
De huurprijs is €1290,- de servicekosten zijn €215 Dit maakt een totaal van €1505,- inclusief gas, water elektra en meubilering.
De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 september 2022 beschikbaar. De huurperiode bedraagt eerst minimaal 12 maanden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette werkende kandidaten. Studenten zijn ook toegestaan in het appartement als er een garantsteller aanwezig is.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?