€ 440,00 p/m incl.

1 kamer
16 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Trompstraat 10
8023 TP Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Trompstraat

PRACHTIGE NIEUWBOUW KAMER NABIJ CENTRUM IN ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In deze woning bevinden zich in totaal 4 kamers, verdeeld over twee etages. Deze kamer is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het pand. De kamer wordt volledig nieuw opgeleverd: Een prachtige PVC vloer en wit gesausde wanden.

VOORZIENINGEN
De kamer is ongeveer 15 m2. Via de hal is het privé sanitair te bereiken, voorzien van een douche, toilet en wastafel. Het huis beschikt over een gezamenlijke keuken welke gedeeld wordt met de drie andere huisgenoten. De keuken is luxe afgewerkt met diverse inbouwapparatuur! Ook is er aan de achterzijde van het pand nog een grote tuin.

LOCATIE
De ligging van de woning is ideaal. Het centrum is binnen 5 minuten fietsen te bereiken, evenals het centraal station. Op loopafstand is een busstation aanwezig. Voor boodschappen kan afgeweken worden naar de Jumbo in Assendorperstraat of de Albert Heijn van Diezerpoort centrum.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheidsdatum staat bovenaan onze pagina. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor de kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?