€ 1.021,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
66 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Sichtermanmarke 174
8016 MZ Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Sichtermanmarke

MOOI 2 SLAAPKAMER APPARTEMENT IN ZWOLLE ZUID

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief een voorschot servicekosten algemene ruimten. De waarborgsom is gelijk aan twee maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet NIET aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING

Gelegen in de geliefde woonwijk Zwolle-Zuid, op de 3e verdieping van een mooi gelegen appartementencomplex, met 66m2 een ruim bemeten 3-kamer APPARTEMENT met een balkon op het Noord-Westen.

Het appartement maakt deel uit van een complex welke in 1997 is gebouwd. Elk appartement heeft de beschikking over een eigen berging op de begane grond. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor het complex.

Entree met net toilet, tuingerichte woonkamer met grote glazen pui, lichte laminaatvloer en deur naar het balkon, half-open keuken met hoekkeuken (wit) voorzien van gaskookplaat en afzuigkap (motor loos), 2 slaapkamers, badkamer in lichte kleurstelling met douche (met glaswand), vaste wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. De woonkamer en keuken hebben een gezamenlijke oppervlakte van 30 m2.

Huurprijs bedraagt : €1021 inc. servicekosten algemene ruimten. (Gas, Water, Electra dient u zelf te voldoen)

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?