€ 907,00 p/m incl.

1 kamer
27 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Burgemeester Drijbersingel 19206
8021 DA Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Burgemeester Drijbersingel


MOOIE STUDIO AAN DE RAND VAN HET CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner ontvangt u wellicht een uitnodiging.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is 1 september 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water en elektra en is exclusief gemeentelijke heffingen.
De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder. Tevens wordt er €25 euro borgsom gevraagd voor de toegangstag.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De woonruimte bevind zich op een hele centrale plek in Zwolle. De binnenstad van Zwolle is binnen 5 minuten lopen te bereiken.
Winkelcentrum Diezerpoort is ook binnen 5 minuten lopen te bereiken, hier vind je supermarkten en andere diverse winkels.

De studio is aantal jaar geleden gerenoveerd en is in uitstekend verkerende staat. Het wordt opgeleverd met een PVC vloer en stoffering. De woonruimte heeft een eigen keuken met inbouw koel-/vriescombinatie en kookplaat, badkamer met toilet en een aparte slaaphoek.

Het complex beschikt over gemeenschappelijke wasmachines en drogers, heeft een fietsenstalling, een parkeerplek kan gehuurd worden en er is een zeer groot dakterras aanwezig.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?