€ 1.210,00 p/m incl.

1 slaapkamer
3 kamers
57 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Sabangplein 27a
9715 CW Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Sabangplein

PAS GERENOVEERD APPARTMENT AAN HET SABANGPLEIN MET RUIM BALKON TE HUUR.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

INFORMATIE
Op dit moment is de verhuurder nog in de afronding van de renovatie. Het appartement zal zoals te verwachten helemaal leeg worden opgeleverd op de onderstaande ingangsdatum.

LOCATIE
De woonruimte bevind zich in de gezellige korrewegwijk van Groningen. Met het Noorderplantsoen op 400 meter, de Grote markt op 1,5 km en het Noorderstation op 400 meter.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste etage van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 57m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is gelegen op de eerste etage van het pand en is voorzien van een ruime woonkamer met aangrenzend een open keuken. In de woonkamer vinden we een frans balkon. De keuken in het appartement is voorzien van alle gemakken. De slaapkamer van het appartement is gelegen naast de keuken waar we een en suite badkamer vinden. In de slaapkamer is ook de toegang naar het dakterras van circa 20m2.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €1210,- Incl. per maand De waarborgsom is gelijk aan twee maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 augustus 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?