€ 850,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
42 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Almelose Kanaal 65a
8011KS Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Almelose Kanaal

MOOI APPARTEMENT OP EEN WOONBOOT

NTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Het appartement bevindt zich op een zeer unieke locatie op het water. Dit appartement is circa 40m2 groot. Het appartement bevindt zich op de boven etage, linksboven. Vanuit de woning is er een prachtig uitzicht op het water en de voormalige watertoren die nu dienst doet als woontoren.

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een woonkamer met een open keuken. Via de hal zijn de 2 slaapkamers bereikbaar. De badkamer is voorzien van een bad met douche, toilet en wastafel. Het geheel is voorzien van centrale verwarming en heeft een eigen CV ketel. Het wordt fris geschilderd en schoongemaakt opgeleverd.

LOCATIE
Het appartement op de woonboot is gelegen in het centrum van Zwolle. Letterlijk binnen een paar minuten lopen is de winkelstraat van Zwolle te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Het voorschot hiervan bedraagt € 225,= per maand. De kosten voor TV, internet en gemeentelijke heffingen zijn voor eigen rekening. De waarborgsom is gelijk aan één bruto maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor deze woning is de verhuurder op zoek naar werkende kandidaten, bij voorkeur een stel. De eigenaar wenst geen studerenden of woningendelers te huisvesten.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?