€ 995,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
75 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
van der Helststraat 26
8021VJ Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, van der Helststraat

VERRASSEND RUIM APPARTEMENT MET VEEL LICHTINVAL NABIJ CENTRUM

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Dit appartement is gelegen aan de Van der Helststraat in Zwolle. Dit ligt nabij het centrum van Zwolle. De winkels, terrassen en het stadsstrand liggen dan ook allemaal op loopafstand. Het station is in ongeveer 7 minuten fietsen te bereiken. De A28 is met de auto snel te bereiken en een bushalte is op 2 minuten loopafstand te bereiken.

SITUERING
Het hoekappartement, gerealiseerd in 2011, bevindt zich op de tweede verdieping van het appartementencomplex Rembrandtshof. Het appartement is zowel via trap als lift bereikbaar.

VOORZIENINGEN
De woonruimte beschikt over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een balkon. De keuken is voorzien van gaspit, inbouwoven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Via de woonkamer is het balkon te bereiken. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er een aansluiting voor een wasmachine en kan er een droger neergezet worden.

Bij het appartement hoort een separate berging die gelegen is op de begane grond.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Er wordt een voorschot van €105 per maand gerekend voor de gemeenschappelijke ruimtes en servicekosten boven op de kale huurprijs.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een werkend stel of goede eenverdiener die een garantsteller kunnen overleggen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 augustus 2022 voor een minimale duur van 12 maanden waarna het huurcontract voor onbepaalde tijd voortzet.

EXTRA
Huisdieren en roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?