€ 895,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
53 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Professor Enno Dirk Wiersmastraat 326
9713 GH Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Professor Enno Dirk Wiersmastraat

FANTASTISCHE 1 SLAAPKAMER APPARTEMENT OP EEN TOPLOCATIE VLAKBIJ UMCG GELEGEN AAN DE PROFESSOR ENNO DIRK WIERSMASTRAAT 3-26 MET DAKTERRAS.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte is gevestigd in een oud school gebouw en bevindt zich op 400 meter van het UMCG. De Grote Markt is binnen 5 minuten bereikbaar met de fiets. Het centraal station is gelegen op 2.4 kilometer en het Zernike Campus is op 5 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste etage aan de zijkant van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 53m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is gelegen op de eerste etage van het pand. Het appartement is opgedeeld in twee woonlagen. Bij binnenkomst kom je op de eerste woonlaag en hier bevindt zich de woonkamer met openkeuken
De woonkamer is voorzien van hoge plafonds met veel natuurlijk licht, waardoor het een ruime en aangename ruimte is. Er is genoeg ruimte voor een bank, eettafel, bureau en kasten.
De keuken is strak afgewerkt en voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvak en veel opslagruimte. De tweede woonlaag is te bereiken via de trap in keuken en hier bevinden de slaapkamer en badkamer
De slaapkamer is voorzien van veel natuurlijk licht en hoge planfonds. Daarnaast is er genoeg opberg ruimte en voor een kast.

In de slaapkamer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. Daarnaast is de slaapkamer voorzien van een wastafel, met opslagruimte en een spiegel.

De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel met opslagruimte, spiegel en een ruimte douche.

Verder is er in het pand een ruimte waar de gedeelde wasmachine en drogers staan. Aan de achterzijde van het pand zijn er een aantal parkeerplekken beschikbaar en een gesloten fietsenstalling. Daarnaast is er ook nog een dakterras aanwezig.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €895,- exclusief en het voorschot is €220,-. Dit maakt het een totale huurprijs van €1.115,- De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.


BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 augustus 2022 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden. Als het van beide kanten goed bevalt, zal het contract overgaan naar onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?