€ 195,00 p/m excl.

1 slaapkamer
18 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Professor Rankestraat 10
9713 GE Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Professor Rankestraat

TIJDELIJK BESCHIKBAAR: STUDENTENKAMER VAN CIRCA 18 M2 OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM.

INFORMATIE
Er zijn foto’s aanwezig

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De van Prof. Rankestraat ligt op 1,1 km afstand van Grote Markt, 2.1 KM van het centraal station en 5,1 km van het Zernike complex. De wijk heeft alle voorzieningen op loopafstand .

SITUERING
Kamer is gelegen op de begane grond achterzijde.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 18m2.

VOORZIENINGEN
De kamer is gelegen aan de achterzijde. De kamer heeft een oppervlakte van circa van 18m2 en beschikt over twee openslaande deur naar de gemeenschappelijke tuin. In het pand zitten in totaal vier kamers, met deze huisgenoten worden de badkamer, keuken en tuin gedeeld. Het betreft hier een studentenpand, de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes wordt geregeld door de bewoners. Let op: de gemeenschappelijke keuken en tuin zijn verouderd. vandaar de lage huurprijs.

PARKEREN
Er is parkeermogelijkheid aan de straat.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €305,- inclusief gas, water en elektra. De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per direct beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 10 maanden waarna het pand waarschijnlijk verbouwd zal worden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd. Let op! de voorkeur ligt bij een stelletje. de woning is minder geschikt voor twee vrienden.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?