€ 1.250,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
49 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Lage der A 3H
9718BJ Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Lage der A

FANTATSISCHE GEMEUBILEERD 1 SLAAPKAMER APPARTEMENT OP EEN TOPLOCATIE MIDDEN IN GRONINGEN AAN DE LAGE DER A

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 900 meter van de grote markt van Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.1 kilometer en het Zernike complex op 3.7 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de vierde etage aan de voorzijde met mooi uitzicht op het water.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 49m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is gelegd op de vierde etage van het pand. Bij binnenkomst kom je in de woonkamer met open keuken. De keuken is gelegen in de looproute naar de woonkamer, dit zorgt voor extra ruimte. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, wasbak, kraan en voldoende opslagruimte en werkblad.

De woonkamer is een ruime ruimte waar voldoende ruimte is voor een bank, tv, eettafel en eventueel een thuiswerkplek. Daarnaast komt er voldoende natuurlijk licht binnen. Daarnaast is er een mooi uitzicht, het appartement kijkt namelijk uit op het water.

In de slaapkamer is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. Daarnaast is de slaapkamer voorzien van een wastafel, met opslagruimte en een spiegel.

De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel met opslagruimte, spiegel en een ruimte douche.

Verder is er in het pand een ruimte aanwezig waar fietsen kunnen worden gestald. En er is een dakterras op het pand aanwezig. Deze beide voorzieningen worden gedeeld met de andere bewoners van het pand

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is 1250,- exclusief. De servicekosten bedragen €190. Dit maakt een totaal van €1440 inclusief. Gas, water, elektriciteit TV en internet zijn bij de servicekosten inbegrepen
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juli 2022 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden. Als het van beide kanten goed bevalt, zal het contract overgaan naar onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?