€ 760,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
30 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Timpweg 4
9731AL Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Timpweg

TE HUUR VANAF 1 AUGUSTUS; LUXE ZELFSTANDIGE STUDIO MET APARTE SLAAPKAMER AAN DE TIMPWEG TE GRONINGEN, GELEGEN OP 10 MINUTEN AFSTAND VAN HET BRUISENDE STADSCENTRUM (HUURTOESLAG MOGELIJK).


********************
INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich 2.8 km van het gezellige centrum van Groningen. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centrale station is gelegen op ca. 3.7 km afstand.

SITUERING
Het Appartement is gelegen in een complex met meerdere appartementen. Het appartement is gelegen op de begane grond en eerste etage.

VOORZIENINGEN
Deze prachtige studio van 30m2 wordt per 1 augustus te huur aangeboden. De studio beschikt over een nette laminaatvloer. De luxe keuken, de badkamer en het toilet zijn voor privé gebruik. Er is een aparte slaapkamer aanwezig.
HUURPRIJS EN BORG
De woning word inclusief verhuurd. De kale huurprijs is €760,-. De servicekosten zijn €120,- wat een totaalprijs maakt van €880,- inclusief gas, water, elektra en internet.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is mogelijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 augustus 2022 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie.
Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?