€ 850,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
60 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Nieuweweg 38-8a
9711TG Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Nieuweweg

AUTHENTIEK EN RUIM APPARTEMENT TE HUUR AAN DE NIEUWEWEG

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning is centraal gelegen en alle voorzieningen zijn in de buurt. De locatie is rustig maar toch is het bruisende centrum van Groningen op loopafstand. De Grote Markt bevindt zich op 550 meter afstand, kortom een perfecte locatie.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste etage.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 76m2.

INDELING
Bij binnenkomst in het appartement kom je in de ruime en lichte woonkamer. De raampartij zorgt voor veel natuurlijk licht inval en tevens is er een Frans balkon aanwezig. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken die beschikt over ene 4 pits gaststel, koelkast met vriezer, wasemkap en tevens genoeg opslag- en werkruimte. Vanuit de doorgang van de keuken kom je in de slaapkamer. De slaapkamer is af te sluiten doormiddel van een scheiding (zie foto’s/video). Aan de slaapkamer zit de badkamer verbonden welke beschikt over een toilet, douche en wastafel met spiegel. Ook is er nog een ruimte voor opslag aanwezig waar tevens een aansluiting voor de wasmachine zit.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €850 exclusief.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per direct 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?