€ 700,00 p/m excl.

2 slaapkamers
70 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Stationsstraat 10
8161CR Epe

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Stationsstraat

TIJDELIJKE WOONRUIMTE AAN STATIONSSTRAAT IN EPE TE HUUR

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen uw reactie ook in behandeling nemen.

LET OP
Het betreft een woonruimte waarvan de locatie herontwikkeld gaat worden. Dit betekent dat dit pand op den duur afgebroken wordt. Om die reden wordt de woning 'as is' aangeboden aan kandidaat huurders. De maximale huurperiode betreft daarom maximaal 6 maanden. De verhuurder behoudt het recht de huur op te zeggen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van deze woning staat bovenaan de pagina aangegeven.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is inclusief gas, water en exclusief elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Of u huurtoeslag kunt ontvangen hangt af van uw eigen situatie.

OVER DE WONING
Deze woning bevindt zich in Epe dat bekend staat van het ontzettend leuke centrum waar je diverse speciaalzaakjes, supermarkten en leuke restaurantjes. De woning is gesitueerd op de begane grond en de 1e etage en is ongeveer 60m2 groot.

Via de oprit is een pad naar de achterzijde van het pand, waar de ingang is. Momenteel kan deze ruimte worden gebruikt om een auto neer te zetten. Na de ingang zit een grote wasruimte/bijkeuken waar een aansluiting is voor wasmachine en droger.

Via een deur is een trap die leidt naar de keuen, de badkamer die uitgerust is met een bad. Tevens is op deze woonverdieping een extra toilet. Naast de keuken is de slaapkamer van ongeveer 22m2. Vervolgens heeft het huis ook nog een ruime woonkamer van 30m2.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?