€ 660,00 p/m incl.

1 slaapkamer
31 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Prinses Julianastraat 6262a
8019 AX Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Prinses Julianastraat

RUIME KAMER MET EIGEN KEUKEN TE HUUR IN DE VEERALLEE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand. De aanvaardingsdatum van de woonruimte kunt u bovenaan de website vinden.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.


KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een student.

OVER DE WONING
De kamer van ruim 29m2 is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde en beschikt over een eigen keuken. De douches en toiletten worden gedeeld met de medebewoners. Op de begane grond is er een ruime tuin aanwezig voor het bergen van uw fiets of om een drankje met je huisgenoten te kunnen drinken. In de wijk Veerallee ziet u voornamelijk woningen met een luxere uitstraling. Daarnaast woont u hier in een rustigere omgeving maar bent u nabij het centrum, station en hogeschool Windesheim.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?