€ 300,00 p/m incl.

1 slaapkamer
8 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Ittersumdwarsstraat 2a
8012 TP Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Van Ittersumdwarsstraat

KAMER MET EIGEN WASTAFEL IN HARTJE ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 145 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De kamer bevindt zich in een tussenwoning welke bestaat uit een begane grond vloer, eerste etage, tweede etage en derde etage. Desbetreffende kamer is gesitueerd op de tweede etage aan de achterzijde van het pand.
De kamer heeft een eigen wastafel en centrale verwarming. De keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met de medebewoners.
Vanaf de woning is de stad en het station binnen 5 minuten fietsen bereikbaar. Daarnaast is het winkelcentrum van Assendorp op loopafstand, waar diverse winkels te vinden zijn. Twee supermarkten zijn tevens nabij gelegen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?