€ 1.190,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
75 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Willemskade 7A
8011 AC Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Willemskade

ZEER RUIME EN LUXE NIEUWBOUW APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS IN ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse . Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Dit appartement is 10 maanden geleden nieuw opgeleverd en is gelegen op de eerste etage van het pand, boven het voormalige restaurant Over de Tong. De begane grond wordt vanaf heden verhuurd aan een fysiotherapeut welke enkel geopend is op kantoortijden.

VOORZIENINGEN
Aan de voorzijde van het appartement is een zeer ruime woonkamer van ongeveer 45m2 gecreëerd met een luxe open keuken die voorzien is van de alledaagse inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser. Vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht over het kruispunt van de wegen Emmakade en Willemskade., altijd wat bekijks.

Via de hal is de nette badkamer en het separate toilet te bereiken, gelegen tussen de woonkamer en de twee slaapkamers. De slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde van het pand en meten circa 11 en 10m2. Op de begane grond is de berging van ca. 4 m2 aanwezig, te bereiken via een steeg.

Het geheel is voorzien van een mooie PVC vloer en goed geïsoleerd tot energielabel A.

LOCATIE
Het centrum is in enkele luttele minuten te bereiken, zowel lopend als met de fiets. Ook het gerenoveerde centraal station ligt binnen loopafstand. Een grote Jumbo supermarkt, uitgaansgelegenheden en Pathé zijn nabij gelegen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn na het eerste jaar is één kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en andere servicekosten. Het voorschot hiervoor zal €150 per maand bedragen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woningen is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar twee werkende personen. Studerende mensen worden door de verhuurder niet geaccepteerd. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?