€ 1.100,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
60 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Tweede Drift Spilsluizen 6
9712GV Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Tweede Drift Spilsluizen

SUPER GAAF TWEE-SLAAPKAMER APPARTEMENT OP EEN SUPER GOEDE LOCATIE AAN DE TWEEDE DRIFT SPILSLUIZEN IN GRONINGEN

INFORMATIE
Wij hebben gedetailleerde foto's van de woning gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich 500 meter van de Grote Markt in Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.5 kilometer. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de souterrain en bel-etage.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 60 m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is gevestigd op een unieke locatie aan de Tweede Drift Spilsluizen tegenover het water. De voordeur is iets beneden de grond gelegen en leidt naar de souterrain. Bij binnenkomst kom je in de hal. In de hal is aan de linkerzijde een deur die lijdt naar een opslagruimte waar je eventueel je fiets zou kunnen stallen. Verder is er een toilet gelegen in de hal.

De woonkeuken bevindt zich in de souterrain. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, wasbak en voldoende opslagruimte en werkblad. In de keuken is voldoende ruimte voor een eettafel voor 8 personen. Ook is er in de keuken trapkast aanwezig, wat kan worden gebruikt als opslag.

Op de bel-etage is de woonkamer te vinden, waar grote raampartijen aanwezig zijn zodat er voldoende licht binnenkomt. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een grote bank en eventueel een tafel en een bureau voor een thuiswerkplek.

Vanuit de woonkamer zijn de twee slaapkamers te vinden. In de eerste slaapkamer is voldoende ruimte voor een kast, bureau en een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer is iets kleiner, maar ook hier is voldoende ruimte voor een bed en een kast.

De badkamer is ook op de bel-etage gelegen. De badkamer is voorzien van een bad-douche combinatie, wastafel, spiegel, toilet en een aansluiting voor een wasmachine.


PRIJS EN BORG
De huurprijs is €1100 exclusief gas, water en elektriciteit.
De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juni 2022 beschikbaar. De huurperiode bedraagt eerst minimaal 12 maanden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette werkende kandidaten of PHDers. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?