€ 540,00 p/m excl.

1 kamer
24 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Voorstraat 2426
8261HS Kampen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Voorstraat

LEUK TWEEKAMERAPPARTEMENT IN DE BINNENSTAD VAN KAMPEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van de woonruimte vind u bovenaan deze pagina. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De studio voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Of hier recht op is is tevens afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen. Check hiervoor de website van de Belastingdienst.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een werkende of studeren kandidaat met een bijbaan. De woning is bestemd voor 1 persoon.

OVER DE WONING
De woonruimte is op een prachtige locatie gelegen, het centrum van Kampen heeft diverse terrasjes en leuke bezigheden op loopafstand. De winkelstraat van Kampen is op 1 minuut lopen van de woning. Het treinstation is op ongeveer op 5 minuten lopen.

Het appartement is gelegen op de etage en is ca. 28m2. De studio is voorzien van een hal met toegang tot het toilet, woonkamer met open keuken voorzien van onder andere een elektrische kookplaat. De badkamer beschikt over een eigen douche en wastafel, er is een separaat toilet.Daarnaast is er een gemeenschappelijk dakterras en beschikt het appartement over een eigen privé berging op de begane grond.

LET OP
Het betreft een studio die kaal opgeleverd wordt. Er ligt nog laminaat in wat gebruikt mag worden. Daarnaast is de woning toe aan een nieuwe laag verf op de binnenmuren. Dit is aan de nieuwe bewoner om zelf op te pakken.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?