€ 925,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
40 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Menno van Coehoornsingel 5b
8011 XA Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Menno van Coehoornsingel

LUXE 1 SLAAPKAMER APARTEMENT IN CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van de woonruimte vind u bovenaan deze pagina. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief nuts voorzieningen. Er wordt een voorschot van €140,00 gerekend aan servicekosten ten behoeve van de nuts voorzieningen, het onderhoud en servicekosten t.b.v. afschrijving van vloer en voorzieningen. Dit bedrag komt bovenop de kale huursom.

De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze studio zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Het appartement van ca. 40 m2 is gelegen in het hartje centrum van Zwolle. Letterlijk binnen één minuut lopen is de winkelstraat te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar, evenals bioscoop Pathé. Voor de boodschappen kan er afgeweken worden naar bijvoorbeeld winkelcentrum Diezerpoort. Gezien de centrale ligging van het appartement is dit ook slechts een paar minuten lopen.

Dit appartement is gelegen op de tweede etage van het complex en is volledig gerenoveerd per 1 mei 2021 op de Menno van Coehornsingel met uitzicht op de stadsgracht, de Librije en winkelcentrum de Diezerpoort. Het betreft een appartement met een aparte slaapkamer met daar de toegang naar de badkamer en een woonkamer met luxueuze open keuken.

De beschikbaarheid van de woning vind u aan de bovenkant van onze advertentie.

De keuken is voorzien van een prachtig aanrechtblad, moderne kastjes, maar natuurlijk ook een vaatwasser, inbouwkoelkast en 4 pits inductie-kookplaat.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en een aansluiting voor een wasmachine. Er is voldoende ruimte om hier tevens een droger te plaatsen.

Het complex is voorzien van elektrische verwarming en heeft een eigen boiler. De vloer is voorzien van PVC en er is raambekleding aanwezig. De woonruimte betreft een gas loze woonruimte.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?