€ 445,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
23 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Merwederstraat 4app 2
9725 KD Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Merwederstraat

NETTE SEMI ZELFSTANDIGE STUDIO MET APARTE SLAAPKAMER AAN DE MERWEDERSTRAAT TEHUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan de Merwederstraat, dit is gelegen op de kruising tussen de Rabenhauptstraat en de Parkweg. Lopend is het centraal station gelegen op 300 meter, de supermarkt op 150 meter en de Grote Markt op 1,5 KM.

SITUERING
De studio is gelegen de eerste etage van het pand.

OPPERVLAKTE.
De studio heeft een oppervlakte van circa 23m2.

VOORZIENINGEN
Aan de voorzijde van de studio is de woonkamer gelegen met voldoende daglicht en uitzicht op de Parkweg. Achter de woonkamer is de keuken gelegen waar genoeg ruimte is voor alle benodigdheden. Aan de achterzijde van de studio vinden we een aparte slaapkamer met voldoende ruimte voor een twee persoons bed. De badkamer met toilet word gedeeld met één medebewoner, deze is te vinden naast de keuken.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €445,- de kosten voor het verbruik van G/W/E/ internet worden betaald door beide huurders. Dit zal +- €100,- per maand zijn.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 augustus 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?